Ontdek Chalet Zeester

Uw eigen plek aan de Zeeuwse Kust

De Zeester is een chalet met twee slaapkamers, twee badkamers en een vide. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met een tweepersoons boxspring bed en aansluitend een badkamer. Ook bevindt zich hier één slaapkamer met twee eenpersoons boxspring bedden. Naast deze slaapkamer is een badkamer gevestigd met een ingang vanuit de gang. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel met wasbak. In de hal is een trap aanwezig die lijdt tot de vide. Hier bevindt zich de derde slaapkamer die voorzien is van twee eenpersoons boxspring bedden.

De open keuken is voorzien van een magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en een afzuigkap. Er wordt elektrisch gekookt. De keuken wordt opgeleverd met een complete inventaris en zijn voorzien van (laden)kasten. De Zeester beschikt over een ruim gedeelte voor de eethoek en woonkamer. Deze ruimte beschikt over een grote raampartij met schuifpui naar het terras met luxe pergola.

Uiteraard is er ook aan het milieu gedacht. De Zeester is goed geïsoleerd waardoor warmte goed benut wordt. Het chalet is voorzien van HR++ dubbelglas waardoor de warmte in het chalet blijft. Onderhoud aan de Zeester heb je niet. Zo zijn de wanden van Mammut gevelpanelen oersterk en onderhoudsarm. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV-bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is. De verdiepte kozijnen zijn van kunststof en zijn inclusief roosters in kleur.

  • Kaveloppervlakte: tussen 220 en 395 m2
  • Woonoppervlakte: 55 m2
  • Verkoopprijs: vanaf € 256.200 excl. btw en € 310.000 incl. btw De prijs is inclusief het chalet, de inventaris en de tuinaanleg