Zoek en boek

Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse

Het (familie) Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op het kindvriendelijke park; Strandpark De Zeeuwse Kust op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse in het prachtige Zeeland.

Bijna alle 40 hotelsuites zijn speciaal ingericht voor gezinnen waarbij de kinderen voorop staan. Door de aparte slaapkamer in de suite kunnen de kinderen op hun eigen kamer overnachten die gezellig en kindvriendelijk is ingericht. Bekijk hier de familiesuites voor 4 en 5 personen.

Alle sfeervol ingerichte hotelsuites, waarbij de strandbeleving in alles is terug te vinden, hebben een schuifpui naar het terras (begane grond) of balkon (1e verdieping). Elke hotelsuite beschikt over een keukentje met koelkast, kookplaat en magnetron. 
De badkamers zijn voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel. Er is een apart toilet.
Veel hotelsuites zijn te koppelen met de aansluitende suite, waardoor het mogelijk is met meer personen of families vakantie te vieren!

In Hotel De Zeeuwse Kust zijn naast de familiesuites nog; 6 mindervalide hotelsuites aanwezig, 2 XXL Familiesuites,  1 babysuite,  2 kindersuites voor 6 personen, 1 bruidssuite en 1 wellnesssuite.

Als gast van Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen op Strandpark De Zeeuwse Kust. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor jou en je gezin klaar in Strand Café DOK dat inclusief de overnachtingsprijs is.

Hotel De Zeeuwse Kust heeft twee verdiepingen en een gezellig ingerichte patio die het vakantiegevoel versterkt en grenst aan het terras van Strand Café DOK. Er is een lift aanwezig in het hotel. 

Vakantie vieren in Zeeland met uw familie én de hond? Dat is uiteraard mogelijk in Hotel De Zeeuwse Kust; Hét familiehotel op loopafstand van het strand van Renesse!

Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse heeft alles in huis om uw droomvakantie te verwezenlijken!

volg ons op
X