Zoek en boek

Actief

Hotel De Zeeuwse Kust ligt op een prachtige locatie, aan de voet van de duinen van Renesse op het mooie Schouwen Duiveland in Zeeland. Naast het genieten van de zon op het strand heeft Schouwen Duiveland veel meer te bieden; ook op het gebied van cultuur!  Beleef het mee en ervaar een echte Zeeland vakantie bij Hotel De Zeeuwse Kust!

Klimbos Zeeuwse Helden

In de boswachterij van Westenschouwen is het Klimbos gevestigd. Het klimbos is een stoere activiteit die jong & oud kunnen uitvoeren wanneer u geen last heeft van hoogtevrees. Op grote hoogte tokkel, slinger of loop jij over klimtouwen naar de volgende boom! Benieuwd naar dit spectaculaire familieuitje? Bekijk de website.

Brouwersdam Watersportcentrum

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam heeft het watersport centraal staan en is 7 dagen per week geopend. De zeil- & surfschool is vdws-erkend en de lessen worden gegeven door gediplomeerde & enthousiaste instructeurs. In de periode maart tot november worden er surflessen en zeilcursussen gegeven aan kinderen en volwassenen. Ook kunt u terecht om materialen te huren. Tevens heeft het Watersportcentrum een Waterjump! Je glijdt over de Waterjump naar beneden, zweeft minstens vijf meter door de lucht en dan… splash! U duikt het water in. Adembenemend spannend.

Zeeland Buitenland

Bij Zeeland Buitenland aan de Brouwersdam verrijkt u uw vakantie met een sportief element. Ga het avontuur aan en kies voor klimmen of abseilen, een zwerftocht met hindernissen, het hoogteparcours of boogschieten.

Paardrijden in Renesse

Wilt u tijdens de vakantie paardrijden? In Renesse vindt u manege Grol alwaar u terecht kunt voor heerlijke buitenritten over het strand, maar ook voor een buitenrit door het bos en de duinen kunt u terecht bij Grol. Alle ritten worden begeleid door ervaren instructeurs.

Uiteraard staan onze medewerkers u graag te woord voor meer informatie over actieve uitstapjes in de omgeving van het Strandpark!

volg ons op
X