Spelen met Wizzl

Animatie op het park

Animatieprogramma

Vermaak op Strandpark De Zeeuwse Kust

Tijdens je vakantie in Renesse worden de leukste animatie activiteiten georganiseerd, zodat je je niet meer hoeft te vervelen! Elke ochtend wordt je met de Wizzl Express opgehaald om te gaan knutselen, Ook komt Wizzl elke dag langs om de knutselwerkjes te bekijken. 's Middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en shows zoals; waterspelletjes, bubbelvoetbal, boogschieten, springkussens, speurtochten, dance party’s, kampvuren en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan activiteiten voor de hele familie!

Het animatieteam zorgt iedere (school)vakantie voor onvergetelijke activiteiten voor alle kinderen op het park! Ook in het voor- en naseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Zoveel plezier

Tijdens je vakantie in Renesse worden de leukste animatie activiteiten georganiseerd zodat je je niet meer hoeft te vervelen! Elke ochtend wordt er geknutseld en gedanst, 's middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en show zoals o.a.; strandspelletjes, zeepbaan, spooktochten, kinderdisco's, springkussens, talentenjachten en modeshows.... Eigenlijk te veel om op te noemen! 

Animatieprogramma

Animatieprogramma

Mis niks en bekijk het actuele animatieprogramma!

Tot snel, groetjes van het Animatieteam!