Arrangementen

Extra service tijdens verblijf

Net dat beetje extra luxe

Dat is pas echt vakantie

Op Schouwen Duiveland geniet u ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon. Ontdek het mooie Zeeland tijdens uw verblijf in Hotel De Zeeuwse Kust! De onderstaande arrangementen kun je tijdens je reservering boeken via de "extra service" in het online boekingsproces.

Bubbels in bed

Bubbels in bed

Je ontspannen weekend, midweek of week in Renesse helemaal relaxed beginnen? Dat kan met het Bubbels in bed arrangement! Bij aankomst op je hotelsuite staat er een lekkere fles prosecco en vers fruit voor u klaar op uw Swiss Sense Boxpringbed. Dit goede begin staat garant voor een fijn verblijf!

€ 35,00 o.b.v. 2 personen

Culinair genieten

Culinair genieten

Laat je verwennen en verrassen door smaakvolle streekproducten die worden bereidt door onze koks. Je ontvangt een glas wijn op de dag van aankomst, een lunch in Strand Café DOK op een door jou gewenst moment en 's avonds een heerlijk verrassingsmenu!

€ 40,00 per persoon exclusief drankjes

Feestpakket

Feestpakket

Iets te vieren tijdens je verblijf in Hotel De Zeeuwse Kust? Boek dan het feestpakket. Wij zorgen op de gewenste dag dat je hotel suite wordt versierd met slingers en ballonnen. Je krijgt een fles wijn en een heerlijke feesttaart naar keuze.

€ 25,00 per pakket

Fietsarrangement

Fietsarrangement

Zeeland is in 2019 uitgeroepen tot 5-sterren fietsprovincie van Nederland. Hoe leuk is het als je een Zeeuwse fietsroute kan combineren met een verblijf bij ons in het hotel.

Bij aankomst krijg je koffie met appelgebak, en als je terug komt van het fietsen staat er een heerlijk diner (excl. drankjes) in Strandcafe DOK op je te wachten.

Wil je niet je eigen fiets meenemen naar Zeeland, maar er een fiets huren? Fietsverhuur kan je ook aanvragen bij de zeeuwsefietsverhuur.nl bij Bike Totaal Jan de Jonge fietsen. 

Er zijn meerdere routes mogelijk:

5-sterren Fietsarrangement Expeditie Delta

5-sterren Fietsarrangement LF1 Kustroute

Via de VVV Zeeland app kan je de verschillende routes vinden.

€ 32,50 per persoon