Eten en drinken

Culinair genieten

Eten & drinken

Strand Café DOK

Strand Café DOK

Strand Café DOK is gelegen op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. Het kindvriendelijke restaurant is een sfeervolle locatie en biedt vele mogelijkheden voor jou als gast. 's Ochtends begin je de dag ontspannen aan het ontbijtbuffet tussen 08.00 - 10.30 uur.  Je geniet van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel bij de openhaard of een lekker hapje en drankje op het zonnige (dak)terras in de zomer. De kinderen kunnen zich blijven vermaken in de aangrenzende (binnen- en buiten) speeltuin en het zwembad!

Bekijk de menukaart Reserveer bij Strand Café DOK

La Costa Pizza & Pasta

De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza’s en pasta’s kun je hier terecht! La Costa Pizza & Pasta is gelegen op de bovenverdieping van het centrumgebouw.

La Costa is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende openhaard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels.Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand!

Bekijk menukaart

Reserveer bij La Costa