Zoek en boek

Faciliteiten

Kindvriendelijke faciliteiten op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Hotel De Zeeuwse Kust bevindt zich op het terrein van Strandpark De Zeeuwse Kust. Op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, vindt u de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud die uw vakantie op het park nog leuker maken!

We maken uw familievakantie graag compleet door activiteiten op en rond het strandpark te organiseren. Ook bieden wij uw gezin graag een gevarieerd animatieprogramma aan. De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in onze indoor- en outdoorspeeltuinen. Strand Café DOK biedt u de mogelijkheid te kiezen voor seizoensgebonden producten van de verrassende lunch- en dinerkaart. Daarnaast bent u ook van harte welkom om een drankje te nuttigen rond de openhaard of op het zonnige (dak) terras. Vanuit Strand Café DOK heeft u zicht op het zwembad, waar de kinderen heerlijk kunnen spetteren in het waterspeelschip, maar u ook van harte welkom is om banen te zwemmen. Ook onze tennisbaan en het voetbalveld staan voor u klaar!
In onze Wellness komt u helemaal tot rust. De twee sauna's, de infraroodcabine en de whirlpool staan garant voor ultieme ontspanning.

In de Supermarkt kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en iedere ochtend verse broodjes. 

 

volg ons op
X