Buiten spelen tot de zon opkomt!

Overal speeltoestellen

Lekker spelen voor alle kinderen

Beleef je ideale familievakantie aan zee!

Ben je op zoek naar een hotel dat past bij je kinderen? Bij Hotel De Zeeuwse Kust hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zich kan vermaken. Het is namelijk pas een geslaagde vakantie als iedereen plezier heeft! Kinderen zijn bijvoorbeeld dol op rollen, klimmen en springen, maar daar is wel ruimte voor nodig. Ons hotel heeft hier aan gedacht met ons breed aanbod aan speelfaciliteiten, zoals een speeltuin, voetbalveld en nog veel meer. 

Hotel met indoor speelparadijs, zwembad en meer!

Ieder kind is uniek en wil misschien iets anders. Voor iedereen is er wel iets leuk te doen op ons strandpark! De kinderen kunnen piraatje spelen op het groot houten speelschip in de buitenspeeltuin en van de glijbaan af gaan. Of ze kiezen ervoor om met hun nieuwe vriendjes te schommelen en van de kabelbaan te gaan. Daarnaast is er ook nog een zandbak en een grote airtrampoline! Voor de sportievelingen onder ons hebben wij speciaal een tennisbaan, zwembad en voetbalveld.

Is het een keer niet zo lekker weer om buiten te spelen of willen de kids liever binnen spelen, terwijl jij van een drankje geniet bij de open haard? Dat kan, want ons hotel heeft ook een binnenspeeltuin. Je kinderen kunnen hier binnen spelletjes spelen in de kleine houten strandhuisjes of van het glijbaantje af. De binnenspeeltuin is speciaal gemaakt voor de kleinere kinderen tot 12 jaar. Zijn de kids na een lange dag uitgespeeld? Laat ze dan een kijkje nemen in onze eigen kinderbioscoop. Hier worden de hele dag de leukste kinderfilms gedraaid! Door ons animatieteam onder leiding van mascotte Wizzl zal de verveling niet snel toeslaan. Zij maken iedere zomervakantie tot een feest, maar ook daarbuiten worden genoeg activiteiten georganiseerd.

Met een kop koffie naast de speeltuin

Kortom, er is genoeg voor de jongere gasten om zichzelf vermaken, maar als ouders wil je natuurlijk ook genieten. Daarom heeft ons hotel een prachtig strandcafé dat grenst aan het zwembad en de binnen- en buiten speeltuin. Zo kun je onder het genot van een kop koffie vrolijk toekijken hoe de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Grote speeltuinen en ruime hotelkamers, ons hotel heeft het allemaal

Naast de vele speelruimte is er ook genoeg ruimte in de kamers waar je verblijft. Hotel De Zeeuwse Kust heeft een groot assortiment in familiesuites, voor families van 4 tot 6 personen. Elke familiekamer heeft een eigen kinderkamer. Zo kun je genieten van de zonsondergang of zonsopkomt zonder de kinderen wakker te maken. Voor nog meer ruimte zijn er de speciale XXL familiesuites. Je kunt ook met de hele familie langskomen. Dan koppelen wij speciaal voor jou verschillende familiekamers aan elkaar, zodat er één grote gemeenschappelijke ruimte ontstaat. Dan kun je gezellig samen avondeten en spelletjes doen. Na een leuke dag in de speeltuin en een gezellige spelletjesavond ga je heerlijk slapen in de zachte bedden van ons hotel. De volgende ochtend wordt je gegarandeerd goed wakker, want jij en je familie kunnen genieten van het ontbijtbuffet in Strand Café DOK dat bij de hotelovernachting is inbegrepen!

Binnen 5 minuten met je voeten in het zand!

Als ons hotel met speeltuin en ruime kamers je nog niet in de vakantiestemming brengt, zal dit het wel doen. Onze familiesuites zijn speciaal ingericht in strandsfeer, zodat je direct een gevoel van vakantie krijgt. Je kunt natuurlijk ook naar het échte strand! Vanuit de familiekamer is het echte strand slechts 5 minuten lopen. Het strand van Renesse is breed en schoon. Je kan hier een verfrissende duik nemen in de Noordzee of rustig zonnebaden, terwijl je kinderen schelpen verzamelen of zandkastelen bouwen.

Boek nu een gezinsvakantie in ons familiehotel

Wij zijn trots op ons brede aanbod voor gezinnen en families, zoals de binnenspeeltuin, de ruime familiekamers en Strand Café DOK. Kom gezellig langs en boek snel een familievakantie in ons hotel!