Handig om te weten

Overzicht meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Aankomst en Vertrek

Hoe laat is de receptie geopend?

De receptie is in het laagseizoen van 08:00 tot 17:00 uur geopend en in het hoogseizoen van 08:00 tot 20:00 uur. Mocht de receptie gesloten zijn kan terecht in het restaurant.

Is een flexibele aankomst- of vertrek dag mogelijk?

In het voor- en naseizoen hebben we flexibele aankomst- en vertrekdagen voor de camping en de chalets. In het hoogseizoen boeken wij enkel per week. Voor het hotel is het elke dag mogelijk om aan te komen of te vertrekken.

Zijn flexibele tijden op de aankomstdag mogelijk?

Een flexibele inchecktijd is mogelijk als de accommodatie al beschikbaar en schoon is. Je ontvangt dan een bericht in de app. Via de app kun je inchecken. Het is sowieso mogelijk om de auto op de algemene parkeerplaats te parkeren en de hele dag al gebruik te maken van de faciliteiten.

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Camping: 13:00 uur

Hotel: 14:00 uur

Verhuuraccommodaties: 15:00 uur

Wat moet ik doen voor ik bij jullie verblijf?

Voordat je bij ons aankomt vragen we je om onze app “Strandpark De Zeeuwse Kust” te downloaden in de appstore. Hier kun je alvast de foto’s voor de gezichtsherkenning en het kenteken invoeren, zodat je dit tijdens jouw verblijf niet meer hoeft te doen. In deze app kun je ook alle informatie vinden over jouw reservering.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Verhuuraccommodaties: 10:00 uur

Hotel: 11:00 uur

Camping: 12:00 uur

Hoe open ik mijn accommodatie?

De accommodatie kan geopend worden door middel van jouw telefoon. Log in via de app 'Strandpark De Zeeuwse Kust' en zorg dat de bluetooth en locatie aan staat op jouw telefoon. Druk vervolgens op de knop toegang en houd de telefoon tegen de deurknop aan. De deur zal openen. 

Tot hoe laat kan ik arriveren?

In principe kun je d.m.v. het kenteken gelijk doorrijden naar de plaats/accommodatie en hoef je niet meer langs de receptie. De slagbomen werken van 07:00 tot 23:00 uur. Wanneer je vragen hebt en toch langs de receptie wilt, kan dit natuurlijk ook. De receptie is in het laagseizoen tot 17:00 uur geopend en in het hoogseizoen tot 20:00 uur geopend. Wanneer je daarna nog vragen hebt, kun je tot 22:00 uur terecht in het restaurant.

Is het ook mogelijk om later uit te checken?

Wanneer de beschikbaarheid dit toe laat is dit mogelijk! De kosten voor een late check-out zijn €50,-. Er mag dan tot 17:00 gebruik worden gemaakt van de accommodatie of kampeerplaats. Hiervoor dien je te informeren bij de receptie. 

Alle vragen bekijken
Inklappen

Algemeen

Hoe kan ik jullie bereiken?

Ons adres is Helleweg 8, 4326 LK Noordwelle.

Wij zijn te bereiken via 0111-46 82 82 en via info@dezeeuwsekust.eu.

Waar kan ik de plattegrond van het park vinden?

De plattegrond is te vinden op onze website en in onze app.

Hoe ver is het van het park naar het centrum van Renesse?

Het centrum van Renesse is 2,5 kilometer van het park verwijderd.

Hoe kom ik het snelst bij het strand?

Het strand ligt op 250 meter van het park. Via het chaletpark steek je de Rampweg over om vervolgens via de duinovergang het strand te bereiken.

Waar ligt Hotel De Zeeuwse Kust?

Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust, aan de rechterkant van het hoofdgebouw. Kijk op onze website www.hoteldezeeuwsekust.nl voor alle suites.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen aan het park?

Indien jouw vrienden en/of familie een bezoek willen brengen op Strandpark De Zeeuwse Kust, is dat geen enkel probleem. Zij kunnen de auto parkeren op de grote parkeerplaats. Indien zij gebruik willen maken van het zwembad en spraypark, kunnen zij voor €7,50 per persoon een ticket kopen bij de receptie.

Tot hoelaat is de slagboom geopend?

De slagboom is geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. Wanneer je later aankomt dan 23:00 uur, kun je de auto parkeren op de algemene parkeerplaats naast de oprijlaan en verder te voet gaan.

Het hek vooraan de weg is 24 uur toegankelijk en gaat automatisch open d.m.v. het kenteken. Mocht je het park voor 07:00 uur of na 23:00 uur willen verlaten, kun je je auto van tevoren op de algemene parkeerplaats plaatsen. Vervolgens rijd je met je auto tot net voor het hek, deze zal automatisch openen.

Hoe werkt de kentekenregistratie?

Via ‘MijnZeeuwsekust’ kan het kenteken van de auto geregistreerd worden. De slagboom opent automatisch wanneer je voor de slagboom staat. Er kunnen maximaal vijf kentekens worden geregistreerd per gastaccount. Er kan één auto binnen de slagboom staan. 

Wanneer is de receptie geopend?

Voor alle vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de receptie. Deze is in het laagseizoen geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en in het hoogseizoen van 08:00 uur tot 20:00 uur.

Hoe laat moet het stil zijn op het park?

Na 23:00 uur dient het rustig en stil te zijn op het gehele park.

Kunnen we op de aankomst- en vertrekdag de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten zoals o.a. het zwembad?

Je kunt de gehele aankomstdag en vertrekdag gebruik maken van alle faciliteiten. We vragen je enkel de auto op de algemene parkeerplaats te parkeren.

Ik wil met twee auto's de camping op, kan dat?

Er mag één auto bij de plaats geparkeerd worden, tenzij het chalet beschikt over een tweede parkeerplaats. Is dit niet het geval, dan dient de tweede auto geparkeerd te worden op de algemene parkeerplaats.

Is er wifi op het park?

Ja, er is een open WiFi netwerk beschikbaar op het park. Let erop dat het maar een beperkte snelheid heeft.

Kan ik mijn post laten bezorgen tijdens mijn verblijf?

Dat kan! Zorg dan wel dat jouw naam en accommodatie op het pakket te vinden is. Laat per telefoon of mail de receptie even weten dat het pakketje onderweg is, zodat de receptie dit in ontvangst kan nemen.

Zijn huisdieren toegestaan op het park?

Huisdieren zijn op het park toegestaan wanneer zij zijn aangelijnd. Huisdieren zijn op alle kampeerplaatsen toegestaan. In de chalets en hotelsuites wordt er per accommodaties aangegeven of er huisdieren zijn toegestaan. Rondom het park is er een uitlaatplaats met poepzakjes aanwezig. Wij verzoeken je vriendelijk de ontlasting zelf op te ruimen. Het huisdier overnacht in de accommodatie of kampeermiddel en dient niet alleen gelaten te worden. Het overnachten van een huisdier kost €9,00 per nacht. Honden zijn op het strand toegestaan.

Verhuren jullie ook kinderbedjes/ kinderstoelen?

Wij kunnen een kinderbedje/ kinderstoel plaatsen in je accommodatie. De kosten per bedje/stoel zijn €10,- per verblijf; met een borg van €25,- per stuk. Als je in het hotel verblijft, kunnen wij deze kosteloos plaatsen

Wat als er een noodgeval is en de receptie is gesloten?

Bel voor nood met de politie, brandweer en/of ambulance naar 112. Breng vervolgens ook de receptie op de hoogte via 0031 (0)111 – 468282, zodat zij hulp kunnen verlenen waar nodig.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten van MijnZeeuwsekust wat kan ik doen?

De gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van MijnZeeuwsekust, wat kan ik doen?

Klik op ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ en er wordt een nieuw wachtwoord naar het bij ons bekende e-mailadres verstuurd.

Ik kan niet inloggen in MijnZeeuwsekust, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@dezeeuwsekust.eu zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen.

Kan ik jullie ook volgen op social media?

Wij zijn te volgen op Instagram en Facebook!

Instagram: @dezeeuwsekust

        @hoteldezeeuwsekust

                  @strandclubhorizon

Facebook: Strandpark De Zeeuwse Kust

                  Hotel De Zeeuwse Kust

                  Strandclub Horizon

Alle vragen bekijken
Inklappen

Faciliteiten

Ik ben al uitgecheckt, kan ik nog gebruik maken van de faciliteiten op de camping?

Op de aankomst- en vertrekdag mag je de hele dag gebruik maken van de faciliteiten op het park. De auto en/of kampeermiddel kan op de algemene parkeerplaats geplaats worden.

Ik krijg bezoek, mogen zij ook gebruikmaken van het zwembad?

Dat kan zeker! Een dagkaartje kost € 7,50 per persoon.

Ik verblijf niet op het park. Kan ik gebruik maken van de faciliteiten?

Dat mag zeker! Enkel buiten de feestweekenden en vakanties is het mogelijk om gebruik te maken van het zwembad voor €7,50 per persoon.

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is in het laagseizoen van 08:00 tot 17:00 uur geopend en in het hoogseizoen van 08:00 tot 20:00 uur. 

Is er een supermarkt op het park?

In het hoofdgebouw is een mini-market aanwezig. Deze is in het laagseizoen geopend van 8:00 tot 17:00 uur en in het hoogseizoen van 8:00 tot 20:00 uur.

Wanneer is het zwembad geopend?

Het zwembad is het gehele jaar van 08:00 tot 20:00 geopend. Het speelschip en spraypark gaan vanaf 09:00 uur open. Omdat het spraypark buiten is, zal het spraypark gesloten zijn met slecht weer. Vergeet je niet de foto’s voor de gezichtsherkenning up te loaden in “MijnZeeuwsekust”?

Is er een wellness op het park?

De wellness bestaat uit twee sauna’s, een infraroodcabine en een buiten whirlpool. We vragen je minimaal een uur van te voren te reserveren, zodat de sauna warm kan worden. Badkleding is verplicht en een dagkaartje kost €10,00 per persoon. 

Zijn er kluisjes in het zwembad?

In het zwembad zijn kluisjes aanwezig, die te gebruiken zijn met een zelfbedachte code. Hier gaat €1,00 in en deze krijg je terug na het openen van de kluis.

Ik wil graag gebruik maken van de midgetgolfbaan. Hoe werkt dit?

De midgetgolfbaan is dagelijks geopend en is gelegen aan de linkerzijde van Hotel De Zeeuwse Kust. Clubs, balletjes en scorekaarten zijn te leen bij de receptie voor een borg van €20,-.

Ik wil graag gebruik maken van de tennisbaan. Hoe werkt dit?

De tennisbaan ligt gelegen achter het algemene parkeerterrein en is de hele dag geopend. Wanneer je geen tennisrackets en ballen hebt meegenomen, kun je deze voor €20,- borg lenen bij de receptie.    

Is er een voetbalveld aanwezig?

Het voetbalveld is gelegen naast het algemene parkeerterrein aan het begin van het park.

Is er een air trampoline aanwezig?

Achter de Wizzlclub is de air trampoline gelegen. Deze is te gebruiken van 09:00 uur tot 21:30 uur.

Is er een bioscoop aanwezig?

In het hoofdgebouw is een kinderbioscoop aanwezig. Hier worden de hele dag door verschillende films gedraaid.

Wanneer is er een animatieteam aanwezig?

Tijdens feestdagen en vakantieperiode is er een animatieteam aanwezig. Klik hier voor de exacte data en de activiteiten.

Verhuren jullie fietsen?

Het is mogelijk om fietsen te huren. Een fiets kost €9,- per dag en een kinderfiets €5,- per dag. Per fiets betaal je € 25,- borg en kunnen van tevoren niet gereserveerd worden.

Heeft de camping ook fiets- en wandelroutes?

Bij de receptie is een fietsknooppuntenkaart van Schouwen-Duiveland verkrijgbaar voor €1,- en van Noord-Zeeland voor slechts €5,-.

Zijn er vaatwassers en een wasserette aanwezig?

In de sanitairgebouwen zijn vaatwassers aanwezig. Deze zijn gratis te gebruiken. De wasserettes bevinden zich ook in de sanitairgebouwen. De wasmachine voegt zelf wasmiddel toe, dit hoef je dus niet zelf te doen. Een wasmachinemunt kost €6,- en een droogmunt €2,50 per stuk. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie.

Wanneer is Strand Café DOK geopend?

Strand Café is het hele jaar door geopend vanaf 08:00 uur. Van 08:00 tot 10:30 uur kan er gebruik worden gemaakt van het ontbijt. Van 12:00 tot 16:00 uur voor de lunch en uitsluitend voor borrel en diner.

Wanneer is het Italiaanse restaurant (La Costa) geopend?

Het restaurant La Costa heeft wisselende openingsdagen, afhankelijk van het seizoen. Op onze website en in de app vind je de huidige openingstijden. 

Als we in een van de restaurants willen eten, moeten we dan reserveren?

Wij raden je aan een tafel te reserveren, zodat je verzekerd bent van een tafel. Een tafel reserveren kan via de website of de app. Het restaurant is te bereiken via 0111-46 38 50 en info@strandcafedok.nl

Waar kan ik de menukaart bekijken?

Op onze website en in de app kun je de menukaart bekijken.

Kan ik in het restaurant ontbijten?

Wanneer je in het hotel verblijft, is het ontbijt inclusief. Verblijf je niet in het hotel, maar wil je wel graag ontbijten? Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Kan ik een feest organiseren in Restaurant DOK of La Costa?

Beide restaurants bieden verschillende mogelijkheden voor familiefeesten, reünies, verjaardagen of gezellige diners. Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht. Wij zijn ook een officiële trouwlocatie waarbij je elkaar het ja-woord kan geven op één van onze prachtige dakterrassen met uitzicht op de duinen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via info@strandcafedok.nl.

Ik wil graag eten afhalen. Hoe werkt dit?

Bestel vanaf 12:00 uur en voor 20:00 uur via de link op onze website of op onze app en kies je eigen afhaalmoment. Na het maken van de bestelling is deze na een uur op te halen in de snackbar.

Waar kan ik het camperclean apparaat vinden?

Beide sanitairgebouwen zijn voorzien van een CamperClean apparaat. Je plaatst de volle toiletcassette in het apparaat, deze wordt helemaal gereinigd en voorzien van nieuw chemisch toiletvloeistof. Dit kost slechts €2,50 per keer.

Waar kan ik mijn chemisch toilet legen?

Het leeg maken van het chemisch toilet kan in de daarvoor bestemde uitstortplaats, die gevestigd is bij het sanitairgebouw.

Hebben jullie elektrische laadpalen?

Op het algemene parkeerterrein zijn vier oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto’s.

Hebben jullie een geldautomaat?

Bij de receptie is een geldautomaat te vinden. Deze is te gebruiken tijdens de openingstijden van de receptie.

Alle vragen bekijken
Inklappen

Reserveren en betalingen

Annuleringsverzekering

Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten en de reservering wilt annuleren, gaat dit volgens de voorwaarden van branchevereniging RECRON. Bij voortijdig vertrek (bv. slecht weer, ziekte etc.) wordt er niet gerestitueerd. Hieronder vind je de voorwaarden en kun je de premie berekenen. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. 

Deze bedraagt: 

  • Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering op de dag van ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs

Tegelijk met je boeking of anders uiterlijk binnen een week na de boekdatum kun je een annuleringsverzekering bij jouw vakantie afsluiten. De polis wordt ondergebracht bij recreatieverzekering.nl.

Hoe kan ik een boeking maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te boeken. Je kan bij ons online, telefonisch of per e-mail boeken. 

Hoe reserveer ik meer dan één kampeerplek of accommodatie?

Indien je meerdere kampeerplekken of accommodaties wilt reserveren, dien je hiervoor aparte reserveringen te maken.

Kan ik mijn eigen kampeerplaats/accommodatie kiezen?

Ja, dat kan! Het uitkiezen van je eigen accommodatie of kampeerplaats kost € 15,00. Op deze manier kan je niet omgezet worden naar een andere plaats of accommodatie. Je kunt dit doen door tijdens het boeken op de website onderin op "Kies hier uw accommodatie" te klikken. 

Tijdens feestdagen kan ik alleen maar voor een bepaalde periode boeken op de camping. Kan ik ook een losse overnachting boeken?

Nee, in sommige periodes maken wij gebruik van een arrangement. Bijvoorbeeld met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Fronleichnam. In deze periodes kan alleen het gehele arrangement geboekt worden.

Vanaf welke leeftijd is mijn kind volgens de site een baby en vanaf wanneer een kind?

T/m 2 jaar wordt een kind als een baby gezien. Kinderen die 3 jaar of ouder zijn vallen onder kinderen.

Hoe kan ik mijn vakantie verlengen of verkorten?

Stuur een mail naar info@dezeeuwsekust.eu of bel naar 0111-468282.

Is er een minimale verblijfsperiode?

In sommige periodes maken wij gebruik van een arrangement. Bijvoorbeeld: Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Fronleichnam. In deze periodes kan alleen het gehele arrangement gereserveerd worden. In de zomervakantie is het minimale verblijf 7 dagen. Voor het hotel is het elke dag mogelijk om aan te komen of te vertrekken.

Worden alleenreizende jongerengroepen toegelaten op de camping?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie camping. Jongeren onder de 23 jaar worden zonder begeleiding van ouders niet toegestaan op de camping.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvang je van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen vermeld. Je kunt de boeking betalen d.m.v. in te loggen op Mijn Omgeving of door een bankoverschrijving uit te voeren. 

Alle vragen bekijken
Inklappen

Accommodaties

Is het mogelijk om roomservice te bestellen vanaf de hotelkamer?

Wanneer je in het hotel verblijft, kun je roomservice bestellen. Je vindt deze kaart in de hotelmap of in het restaurant.

Hoe kan ik mijn tv instellen?

Wij raden aan een digitale TV te gebruiken op het park.

Frequentie: 474000 | Symbool: 6900

QAM: 256 | Netwerk ID: 40961

We hebben helaas geen resultaten gevonden

Onze medewerkers helpen je graag verder! Bel ons gerust met je vraag, chat met ons of stuur ons een email.