Zoek en boek

Voor het hele gezin

Gezinsuitjes

Hotel De Zeeuwse Kust ligt op een prachtige locatie, aan de voet van de duinen van Renesse op het mooie Schouwen Duiveland in Zeeland. Naast het genieten van de zon op het strand heeft Schouwen Duiveland veel meer te bieden; voor het hele gezin!  Beleef het mee en ervaar een echte Zeeland vakantie bij Hotel De Zeeuwse Kust!

Waterland Neeltje Jans

Bekijk de Deltawerken van binnen en buiten door een bezoek te brengen aan Waterland Neeltje Jans. Behalve een doorlopende expositie die het hele jaar door te zien is, zijn er ook diverse attracties die u kunt bezoeken, zoals:

  • Zeehondenshow
  • Orkaanmachine
  • 3D-film
  • Moby Dick schip
  • Waterglijbaan.

Een bezoek aan Waterland Neeltje Jans staat garant voor een mix van zon, zee, natuur, historie en cultuur. Alles draait om de mogelijkheden van en strijd tegen water. Dit themapark is ook uitermate geschikt voor kinderen. Bekijk de website.

Berkenhof's Tropical Zoo

Je voelt je een wereldreiziger. Je gaat van Zuid-Amerika naar Australië met de kleurrijkste dieren. Spinnen, slangen, leguanen en nog veel meer wilde dieren. Zou Freek Vonk ze allemaal al hebben gezien? Jij nu wel! Na al je ontdekkingen speel je lekker in de kidsjungle! Bezoek de website van Berkenhof's Tropical Zoo voor meer voorpret! - Leukste ANWB uitje Zeeland 2015 -

Stoomtrein Goes Borsele

Met een authentieke museumtrein maakt u een reis door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. Vanaf Goes reist u via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en weer terug. Onderweg kunt op verschillende stationnetjes een leuke tussenstop maken.

Piratenavontuur en Zeeaquarium Het Arsenaal

Yarr! Als piraat op avontuur! Ben jij een echte piraat? Beleef spannende piratenattracties, bewonder de schitterende aquaria en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. In de Piraten Missie ervaar je wat een piraat allemaal moet trotseren! Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven. Daarnaast ontdek je bij Het Arsenaal in Vlissingen ook de mooiste Noordzeevissen in aquaria.

Familiepretpark Mini Mundi

Ervaar Zeeland in het klein én op de kop! Mini Mundi is een te gek familiepretpark in Middelburg voor jong en oud! Naast een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met superleuke attracties is ook het bekende Miniatuur Walcheren hier gevestigd. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd! 

volg ons op
X