Er op uit met het gezin

De leukste activiteiten

Familie uitstapjes

De omgeving verkennen

Even met het hele gezin een leuke activiteit ondernemen? Wij zetten de leukste tips in de omgeving op een rij. Wel zo handig? We helpen u voor deze en andere vragen graag aan de receptie.

Berkenhof's Tropical Zoo

Berkenhof's Tropical Zoo

Je voelt je een wereldreiziger. Je gaat van Zuid-Amerika naar Australië met de kleurrijkste dieren. Spinnen, slangen, leguanen en nog veel meer wilde dieren. Zou Freek Vonk ze allemaal al hebben gezien? Jij nu wel! Na al je ontdekkingen speel je lekker in de kidsjungle! Bezoek de website van Berkenhof's Tropical Zoo voor meer voorpret! - Leukste ANWB uitje Zeeland 2015 -

Bekijk website
Stoomtrein Goes Borsele

Stoomtrein Goes Borsele

Met een authentieke museumtrein maakt u een reis door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. Vanaf Goes reist u via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en weer terug. Onderweg kunt op verschillende stationnetjes een leuke tussenstop maken.

Bekijk website

Pretpark Mini Mundi

Ervaar Zeeland in het klein én op de kop! Mini Mundi is een te gek familiepretpark in Middelburg voor jong en oud! Naast een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met superleuke attracties is ook het bekende Miniatuur Walcheren hier gevestigd. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd! 

Bekijk website
Zeeaquarium Het Arsenaal

Zeeaquarium Het Arsenaal

Beleef spannende piratenattracties, bewonder de schitterende aquaria en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. In de Piraten Missie ervaar je wat een piraat allemaal moet trotseren! Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven. Daarnaast ontdek je bij Het Arsenaal in Vlissingen ook de mooiste Noordzeevissen in aquaria.

Bekijk website