Zoek en boek

Zeeuws Geluk

Graag brengen wij u op de hoogte van Stichting Zeeuws Geluk. Zeeuws Geluk is medio 2015 opgericht met als doel weekendjes weg te organiseren voor diegene die zich dat om financiële- of gezondheidsredenen niet kunnen veroorloven.

Stichting Zeeuws Geluk en Hotel De Zeeuwse Kust zijn een samenwerkingsverband aan gegaan om zoveel mogelijk personen en gezinnen in het voor- en naseizoen te laten genieten van wat voor velen van ons zo gewoon is; even een weekendje ertussenuit!

Een weekendje Zeeuws Geluk bestaat uit 3 hotelovernachtingen in een familiesuite, een heerlijk ontbijtbuffet ’s cohtends en een gezonde daghap aan het einde van de dag.
Uiteraard is het gebruik van de faciliteiten op Strandpark De Zeeuwse Kust inbegrepen en hopen we op deze manier bij te mogen dragen aan een onvergetelijk weekendje weg waar veel behoefte aan kan zijn.

Herkent u zich in dit verhaal en wilt u ook graag een weekendje weg, of kent u misschien iemand of een gezin die dit kunnen gebruiken? Via deze link kunt u de aanmelding versturen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met de desbetreffende persoon om alles verder te regelen.

Voor meer informatie over Stichting Zeeuws Geluk kunt u via deze link de website bekijken.

 

volg ons op
X