Waterplezier

Zwemmen en spelen

Waterpret voor iedereen

Plonzen en spetteren

In het Centrumgebouw vind je het overdekte zwembad waar je baantjes kan trekken of vrij zwemmen. Achter het zwembad van 10 x 15 meter en 1.39 meter diep is er een groot waterspeelschip waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.      

Veiligheid voorop!

Veiligheid voorop!

Deze waterspeeltuin is gemaakt op een rubberen vloer zodat spelen in het water nog makkelijker wordt. Roetsj van de gave glijbanen af, speel onder de waterdouche of wacht totdat de grote emmer in de nok omkiept en er een enorme golf met water over je heen spoelt.

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes

Aan de allerkleinsten onder ons is er natuurlijk ook gedacht. Er is een mini glijbaan en er zijn leuke waterelementen waar zij zich kunnen vermaken.      

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag geopend
van 08.00 - 20.00 uur. 
De waterspeeltuin is iedere dag geopend
van 10.00 - 20.00 uur.
Het spraypark is weersafhankelijk geopend
van 09.30 - 20.00 uur. 

Zwemles en gastgebruik

Zwemles en gastgebruik

Ook wordt er zwemles gegeven. Tijdens de zwemles uren (woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 15.30 - 19.30 uur) is het zwembad voor een deel afgezet maar kun je wel gebruik maken van het bad. De waterspeeltuin en het spraypark zijn gewoon geopend. In de vakanties wordt er geen zwemles gegeven. 

* Vanwege de drukte in de vakanties is het niet mogelijk om te zwemmen als je niet als gast op Strandpark De Zeeuwse Kust verblijft. 

Bekijk zwemles informatie